MS Excel

MS Office – Excel: laat het naar uw hand zetten door Felisiat

U heeft al uw gegevens en getallen in Excel, maar u wilt méér? Het moet handiger, logischer, sneller, beter – zodat u met méér plezier kunt werken. U wilt eigenlijk uw eigen applicatie, op maat gemaakt voor ú. Dat kan in Excel! U zult verbaasd zijn. U ziet enkel wat u nodig heeft. En de berekening doet wat u wilt. Met één knop wordt de gevraagde bewerking gestart. Hebben uw medewerkers eigenlijk een handleiding nodig? Dat kan: in één deel van het scherm worden gegevens verzameld, terwijl ernaast aanwijzingen en uitleg staan. Of er is een handleiding in een apart tabblad. De meeste mensen kennen Excel al, en gebruiken het automatisch.

Gaat het om getallen?

MS Excel kan goed met getallen omgaan – het is ervoor gemaakt! Excel heeft de juiste functies. De meest gebruikte formules op financiëel gebied zijn onder handbereik. Maar ook de wetenschapper kan zijn (of haar) getallen analyseren. En Felisiat geeft u de hulp om er gemakkelijk mee te werken.

U heeft niet alleen getallen, maar ook (enkel?) tekst?

Teksten verplaatsen? Samenvoegen? Sorteren van lijsten? Excel is een uitstekende keuze. Zo kunt u  bijvoorbeeld postcode en woonplaats scheiden en in aparte cellen zetten. Samenvoegen van dergelijke gegevens is nog gemakkelijker. Felisiat kan voor u een applicatie op maat maken. Een resultaat dat u helpt, dat de zaken eenvoudiger maakt – een oplossing!

Wilt u meer zien van wat Felisiat allemaal kan?

Kijk dan op de expertise pagina! Heeft u een ander probleem? Jippie, leuk – vraag wat Felisiat voor u kan betekenen!

Neem contact op met Felisiat voor het antwoord op uw vraag!